6 iunie 2009

ce bine e cand stii ca nu ai nimic de facut. nu ai nicio grija pe cap, nu stai cu ingrijorare ca nu ai facut aia sau ailalta.

astfel ca te poti relaxa si poti gandi clar la lucrurile care conteaza cu adevarat. o raza de soare, un fir de iarba, o floare de liliac sau un copil care zambeste. toate astea ti se par mai frumoase cand le poti admira in liniste, fara sa fii constrans de ganduri negre.

poti citi o carte buna, poti asculta o muzica buna, poti face plimbari in parc fara sa ai flash-uri cu privire la ce urmeaza sa faci si ce se va intampla daca nu faci un lucru sau altul.

si vine si vacanta! in sfarsit o veste buna. parca ma saturasem de atatea vesti proaste si perioade oribile. vremea e frumoasa, am cateva carti pe care vreau sa le citesc, telefonul e incarcat. deci premiza perfecta pentru a ma aseza pe un scaun in gradina ca sa citesc o carte frumoasa si sa ascult o muzica relaxanta.

asta o sa si fac.

am descoperit o melodie care imi gadila urechile in mod placut : koop - strange love.

suna strange. de koop nu mai auzisem pana cand urmau sa vina in bucuresti, anul trecut. acum regret ca nu ii stiu de mai mult timp.

de nu va place asta melodie, mai recomand un alt stil : mia - paper planes.

weekend placut.

listen to your favourite music and enjoy it.

Niciun comentariu: