23 februarie 2010

Back.


Mi-a fost dor sa postez aici, sincer vorbind.
In ultimul timp am stat mai mult pe myopera si nu am mai gasit jumatate de ora ca sa mai pun muzica sau ca sa mai insir 2-3 cuvinte pe aici. Dar acesta a fost un caz singular, fara indoiala.
De acum promit sa vin cu forte proaspete, cu idei noi, cu muzica buna si cu ganduri numai de bine. Mai ales ca vine primavara. :x

Azi tocmai am aflat ca sambata asta merg pe stadion, la meci. Ce bucurie pe capul meu! Nu mai mersesem de mult timp si chiar imi era dor de galagia aia imensa, de fluieraturile adresate arbitrilor, ba chiar si de injuraturile pe banda rulanta scoase de oameni la care nici nu te-ai fi asteptat.
Cert e ca abia astept sa merg. Sa comentez, sa ma agit, sa tip, sa ma contrazic, sa sparg seminte, sa ma lupt pentru un loc pe scaun, loc pe care l-am platit in prealabil, si alte activitati similare nespecifice unei fete. :)

Pe scurt, perioada in care nu am mai dat pe aici a fost destul de... aiurea, ca sa fiu ingaduitoare.
Am fost racita, am dat 2 lucrari neanuntate, corpul meu a inceput sa sufere de la atata oboseala. Deci am avut si zile mai bune.
Dar important e ca am scapat de momentele alea grele si acum ma simt bine si in verva.

Intre timp, am gasit multe gadiliciuri dragute care mi-au atras atentia. Mi-ar lua o vesnicie sa le expun pe toate. Poate mai trageti un ochi aici. Gusturile sunt cam aceleasi. (Surori. Se explica.)

Dar mai sunt si melodii care au fost omise, deci in urmatoarele zile voi avea ce posta, spre bucuria mea. :d
Din ciclul "muzica numai buna de ascultat", azi prezint : Alexandrina Hristov - Om de lut. Melodie care se preteaza unei anumite stari de spirit. Sper ca o aveti la voi si, astfel, sa va placa melodia.

4 comentarii:

Anonim spunea...

dorul cand vine...

Patricia (Paty) spunea...

Si? Vrei bani? Anonimule care esti:))

Andreea spunea...

Patricie, taci odata!
Neuronul ala singular si stresat al tau produce efecte adverse neplacute.

Patricia (Paty) spunea...

De la masea
:D