1 martie 2010

Postare de primavara.

Gata. 3 luni mi-au fost de ajuns ca sa-mi dau seama (iar) de ce e in stare iarna. Mi-a dat in dar zile friguroase, tone de zapada si o raceala cumplita. Eu, din bun-simt, ii multumesc si o las sa plece fara nicio remuscare in suflet.

In schimb, ii urez bun-venit unui alt personaj, de asta data mult mai placut si de mii de ori mai darnic decat iarna. E vorba de primavara, cine altcineva? Domnita care apare din neant imbracata intr-un vesmant verde, brodat cu ghiocei timizi si purtand la piept cel mai frumos martisor din lume.
Mii de vietati ies reticente, dar pline de curiozitate la suprafata, iarba incolteste pe nesimtite, ghioceii isi scot capul din peticele de zapada ramase ici-colo, noi ne agatam ghetele in cui si ne pregatim de inca o primavara in care soarele joaca rolul principal.

Va urez voua, asa cum imi urez si mie, o primavara cat mai frumoasa si cat mai insorita. Sper ca baba pe care v-ati ales-o sa fie pe placul vostru si sa va poarte noroc tot anul.

Martisorul meu pentru voi e urmatoarea melodie :

8 comentarii:

Anonim spunea...

Cat de poetici suntem astazi... Nu-i chiar kitsch, dar nici departe! Cat despre trecutul iernii, mai vedem! :P

a.n.d.r.e.e.a spunea...

Hei! Nu te lua de imaginatia mea!. :-w
E unica si inegalabila. Am scos si eu ceva profund si se gaseste cineva sa ma critice. :|

Paty spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
a.n.d.r.e.e.a spunea...

Patricia, draga mea, aici vorbim civilizat. Cuvintele urate le lasam acasa. Ok?

Paty spunea...

Imi cer scuze pt. comentariul meu. Punct.

Paty spunea...

Si nu erau cuvinte urate>:P
Daca nu se simtea:))

a.n.d.r.e.e.a spunea...

Gata. Incheiem aici.

constanta spunea...

Foarte frumos la cei 17 ani muza ta este in forma .Te felicit sunt din jud.tau si am facut liceul cu multi ani in urma in vaslui ,intamplarea a facut sa intru pe aceasta pagina si sunt tare bucuroasa.