23 ianuarie 2011

Primul blogmeet oficial.

Ieri a avut loc primul blogmeet oficial al nostru, al ăstora din Vaslui.
Şi dacă Iusti a expus datele generale despre mult aşteptata întâlnire, m-am gândit să fac o scurtă recenzie din punctul meu de vedere. O foarte scurtă recenzie, chiar.

La prima încercare, ceea ce se voia a fi un blogmeet a fost un semi-fiasco, întrucât numai 3 blogăraşi au fost de faţă. Printre ăia nu m-am numărat, din păcate. Aşa că Iusti şi Bobo au sperat ca măcar a doua oară să ne mobilizăm şi să fim mai mulţi. Şi le-a ieşit.

De această a doua dată am fost în jur de 12 bloggeri din Vaslui.
Din varii motive, eu, sora mea (Ale) şi Ralu am ajuns cu 10 minute mai devreme, aşa că noi i-am întâmpinat pe toţi ceilalţi.

Pe scurt, îmi pare rău că nu am fost mai comunicativă, în sensul că fiind prima întâlnire şi neştiindu-i pe majoritatea de acolo, am avut unele reţineri în a deschide gura şi a spune ceva constructiv. De obicei aşa sunt, adică tac, îi ascult pe ceilalţi, îmi fac o părere şi apoi intervin. Pe de altă parte, m-a bucurat foarte tare iniţiativa pe care îmi doresc din tot sufletul să o ducem la bun sfârşit. Mi-a plăcut că am râs, că am făcut un pas în a ne cunoaşte mai bine, că oamenii pe care am început a-i cunoaşte sunt amuzanţi, sociabili şi puşi pe fapte mari, într-un fel sau altul.

De la următoarea întâlnire am aşteptări ceva mai mari. Dar bine, de îndeplinirea acestor aşteptări depinde fiecare, deci ce va fi vom vedea atunci şi acolo.

Fără nicio legătură cu ce am scris mai devreme, azi îmi place :

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu îți mulțumesc că tu, Ale(cu un singur l și cu un singur e) și Ralu ați fost prezente și nu m-ați lăsat cu ochii în soare. Sper și eu că la următoarea întâlnire să fim cu toții mai comunicativi și să discutăm chestii mai serioase.

Voi pune pe hârtie câteva teme și peste două săptămâni sunt sigur că vom avea ce discuta/dezbate.

:D

Andreea spunea...

Aşa-i mereu un lucru pe care îl faci pentru prima dată : poate fi îmbunătăţit la greu!

Avem destule lucruri de stabilit şi de discutat data viitoare.