4 octombrie 2012

Bicicleta > Mașina.

Încă de mică mi-ar fi plăcut să învăț să merg pe bicicletă. Consider că mersul pe bicicletă e o activitate sănătoasă, care te ajută să te menții în formă și, de ce nu, să-ți faci noi prieteni. care îți împărtășesc pasiunea.
Din păcate, zona în care am copilărit nu mi-a creat condițiile necesare realizării unei astfel de activități, dar sigur, timpul nu e pierdut, nu e nicicând prea târziu să înveți să mergi pe bicicletă.
Într-o societate mult prea grăbită, în care omul se află într-o fugă continuă, bicicleta nu mai e considerată un mijloc de transport convenabil, ceea ce mi se pare total greșit.
Această modalitate de a te deplasa dintr-un loc în altul, fie de nevoie, fie de plăcere, are multe avantaje, printre care aș enumera faptul că e ecologică, se strecoară ușor prin locuri inaccesibile pentru alte mijloace de transport, te ajută să te menții în formă și e foarte, foarte ieftină.
Este foarte important să alegi o bicicletă potrivită pentru tine, cât și accesoriile necesare ei ca să te bucuri de această activitate. De aceea, îți recomand să apelezi la un magazin de biciclete , un loc numai bun pentru pasionații de ciclism, care pot găsi aici de la biciclete noi și SH, la echipamente, accesorii sau piese pentru biciclete.

În concluzie, încurajez mersul pe bicicletă în defavoarea mașinii, dacă vrei să ai un stil de viață sănătos. Și alege-ți cu mare grijă bicicleta și accesoriile care te definesc.

Niciun comentariu: