19 aprilie 2009

de la agonie la extaz [vaslui 4 - 3 timisoara]

unul dintre cele mai frumoase meciuri din liga I. asa a fost denumit meciul de fotbal disputat aseara pe stadionul municipal din vaslui intre echipa locala si poli timisoara.
dupa 9 minute vasluienii erau deja condusi cu 2-0. cine sa mai spere intr-un egal al acestora, daramite o victorie? dar asta e viata. dupa ce iasiul s-a impus in fata lui dinamo, nimic nu ma mai mira.


in fine, dupa cum ziceam mai sus, in minutul 9 era 0-2 pentru timisoreni. remarcabil este ca dupa 20 de minute echipa noastra a inceput sa isi revina si in doar doua minute a restabilit egalitatea. atunci mi-a mai venit sufletul la loc. la fel si suporterilorde pe stadion, care, cu putin timp inainte, isi huiduiau favoritii.


s-a intrat la pauza la egalitate. a doua repriza a adus la fel de multe surprize si reveniri spctaculoase ca si prima. in minutul 67 s-a marcat golul de 2-3 pt timisoreni, insa nu mica mi-a fost mirarea (si nu numai mie) cand dupa doar 2 minute echipa vasluiana a readus echilibrul pe teren prin golul lui Temwanjera.


iar pentru ca surpriza sa fie totala, cu 4 minute inainte de final, Vasluiul era in avantaj cu ajutorul golului lui Milisavljevic (foto), care a facut per total un meci foate bun.


meciul s-a incheiat prin victoria "moldovenilor", dupa cum am observat ca au tendinta comentatorii de pe GSP sa tot repete. o victorie muncita si, cred eu, meritata.


meciul asta a fost unul in care m-au incercat toate simtirile posibile : dezamagire, suparare, speranta, bucurie, multumire, etc.


felicitari echipei si la mai mare... :)
un mare PS. : comentariul e facut in intregime de catre mine, nu e luat de pe niciun site. la fel si alte comentarii care vor fi postate de acum inainte pe blog. nu imi place sa copiez pe nimeni.

Niciun comentariu: