11 iunie 2011

Pe post de învăţat.

M-am gândit că, dacă tot nu învăţ nimic pentru BAC momentan, ar fi bine să fac, totuşi, ceva şi astfel am ajuns aici, scriind tocmai despre cum am ajuns aici.

A trecut şi prima probă de BAC, numit de Stamorello "Examenul vieţii". Sunt de acord, într-un fel.
A fost... a fost. Nu pot să spun că am avut emoţii de n-am mai putut. Cred că n-am avut deloc, sau chiar dacă le-am avut, nu le-am simţit. Am încercat, în schimb, să îi calmez pe alţii, care începuseră să se impacienteze şi să tremure de emoţie.
Slavă Domnului, se pare că mi-a priit lipsa emoţiilor pentru că, odată ajunsă în sală, m-am simţit exact ca la o oră obişnuită de română. Am înghiţit puţin în sec, ca posibilul rest de emoţie să se ducă în stomac şi să mă lase să fac ce aveam de făcut.
Am extras un subiect şi - pam-pam - ce să vezi? "Care este părerea ta despre reţelele de socializare? Argumentează-ţi opinia..." M-am simţit în al nouălea cer. Pe moment, nu am ştiut cum să reacţionez. Fie să mă bucur, fie să-mi pun creierul la produs de idei.
Timpul a fost scurt, şi nu pentru că nu am fost în pană de idei, ci dimpotrivă, pentru că aveam atâtea de spus şi parcă mâna îmi făcea în ciudă şi nu scria mai repede.
Da, da, recunosc. Am avut un subiect foarte uşor de tratat. Citatul era de pe Wikipedia, era despre Facebook şi, după cum s-ar fi întâmplat cu oricine altcineva ar fi avut subiectul meu, am luat calificativul maxim. Bucuria ar fi fost mare dacă aş fi ştiut că am muncit mai mult pentru el, dar nu a fost cazul.
În orice caz, asta a fost. Pentru asta ne-am stresat atât. Au fost şi subiecte grele şi mă bucur tare mult că n-am avut parte de ele, dar îi compătimesc pe cei care au avut.

Ce-o fi în continuare voi afla la momentul oportun. Până atunci, nici nu mă mai gândesc.

În altă ordine de idei, am ceva bun bun bun bun de tot, în materie de muzică. Deşi aş fi vrut să dau eu de ei, a avut altcineva norocul să îi găsească şi să mi-i introducă. Nu am mai ascultat de ceva vreme ceva de genul ăsta. Sunt o plăcere totală pentru urechea mea şi - cred - şi pentru a altora. Talent în stare pură - cam aşa aş numi eu ce se întâmplă aici :



Şi dacă vă place, probabil că veţi fi foarte interesaţi să ascultaţi şi altceva de la ei. Eu spun că merită.

În încheiere, ceva tot la fel de bun.

2 comentarii:

Unknown spunea...

E clar faptul că este un examen care nu are prea multă legătură cu materia studiată, cel puțin în cazul primei probe, unde nu a fost mult stres. Am constat un lucru fain - se întâmplă uneori ca în situații în care ar trebui să fiu stresat, mă comport în mod opus - sunt foarte relaxat și natural, dar cred că doar în anumite situații, poate depinde de cum mă trezesc, cine știe, dar sper ca la următoarele probe, care sunt mai importante decât competențele astea, să mi se întâmple acest lucru: să trec peste emoții și să mă comport natural.
Îți mulțumesc pentru includerea blogului meu în blogroll și menționarea din articol.
Melodiile recomandate sunt deja descărcate și urmează să le copiez pe telefon.
O zi bună!

Andreea spunea...

La română tot ce a trebuit să fac a fost să vorbesc. Atât. Şi dacă subiectul a fost uşor, cu atât mai bine.

Includerea blogului şi menţionarea lui în postare a fost o dovadă a faptului că blogul tău chiar îmi place. Nu ştiu de ce nu am mai intrat de el de ceva vreme, dar cu siguranţă regret tare mult. Trebuie să stau acum să-l citesc de la coadă la cap.

Şi mă bucur tare mult că-ţi plac melodiile pe care le postez.
Chestii din astea mărunte mă motivează să nu mă las de blogărit. Deocamdată.

O zi bună şi ţie!