18 iulie 2011

2 în 1.

O să încerc să fiu cât mai scurtă, deşi sunt absolut sigură că în timpul în care scriu postarea asta o să fiu întreruptă de cel puţin 2 ori. De vină e chestia asta care are 8 ani şi nu mai dă niciun fel de randament. Dă erori foarte des şi se închide şi mai des. Tocmai de aia am rămas rău de tot în urmă cu noutăţile muzicale. Nici nu ştiu când o să reuşesc să revin la zi cu muzica. În schimb, nervii mei sunt întinşi la limită la orice oră din zi sau noapte.

În altă ordine de idei, spre deosebire de alţii, care încă mai au de dat examene de admitere, eu mă pot considera un om fericit. O singură universitate, o singură facultate, o singură specializare, o medie bunicică, rezultă 90 la sută şanse de reuşită. Cu toate astea, parcă tot simt o nelinişte specifică fiinţei mele. Nici nu mai încerc să o maschez.
Zilele trecute am făcut un drum la Iaşi, săptămâna asta mai fac un drum, iar până pe 23 septembrie sunt liberă ca păsările cerului.

E uşor ciudat cum îmi luasem un avânt considerabil şi mă gândeam că mă apuc serios de citit. Uite, se întâmplă aceeaşi chestie ca de multe, multe alte ori. Mă autocontrazic. Sau, mai sigur, ceva, acolo încearcă să-mi facă în ciudă şi să mă contrazică. După ce am citit 2 cărţi în 5 zile, eram absolut convinsă că mai dau gata 2-3 cărţi până ieri sau azi. Vezi să nu! Nici nu ştiu cum a trecut vremea, nici nu ştiu ce am făcut tot timpul ăsta de n-am reuşit să mai deschid o carte de lunea trecută.

Luând toate astea în considerare, pot să anticipez ce fel de vacanţă mă aşteaptă. Una net diferită de ceea ce îmi imaginam eu.

Snow Patrol - Somewhere a Clock is Ticking

2 comentarii:

Dave spunea...

din pacate timpul nu tine cu noi. :(
eu unul mi-as dori sa fie un buton de pauza ca sa imi pot duce planurile la indeplinire intr-un timp cat mai scurt. dar cine n-ar vrea? :))

oricum, lectura placuta!
in caz ca incepi din nou..

Andreea spunea...

Rezonez cu dorinţa ta, să ştii. Păcat că degeaba.

Mulţumesc! Intenţia a fost, dar nu am putut s-o duc la capăt.