3 octombrie 2009

the marker


se pare ca perioada asta e foarte prolifica. am descoperit multe trupe noi si dragute, multi interpreti interesanti si talentati.

de data asta e vorba de the marker. de paul, octav, andrei si claudiu. 4 tipi din brasov/bucuresti care au ales sa cante muzica crestina (scuze cacofonia). chestia e ca ei nu canta muzica religioasa, ca cea de la biserica, ci o altfel de muzica. un rock crestin, de tip skillet.

insa si-au creat un stil propriu si inconfundabil, care mie imi place nespus de mult.
mai mult ma bucura faptul ca sunt din romania si ca au participat din partea romaniei la concursul global battle of the bands, cel mai mare concurs de muzica live.

pe langa asta, au luat si cerbul de argint (si i-am vazut live in timpul repetitiilor, la brasov!! \:d/). atunci nu eram constienta ca voi ajunge sa iubesc stilul lor.dar am ajuns azi sa vorbesc despre ei.

de data asta fac un compromis si nu mai las melodia inregistrata in studio, ci pun varianta live, caci baietii sunt foarte buni la cantarea live :d. o sa va convingeti de asta! ;)astea fiind spuse, sper sa va placa si sa ascultati the marker in continuare.


numai bine ! ;)

l.e. - daca va place si vreti sa ascultati mai multa muzica de-a lor, intrati pe pagina lor de myspace.

Niciun comentariu: