22 iunie 2011

Guerilla.

Radio Guerilla. Tind să cred că-i cel mai bun radio pe care l-am ascultat, deşi înainte, dimineaţa, în bucătărie, în maşină şi apoi toată ziua auzeam numai Europa FM. Dau şi ăştia muzică bună, dar nu e în totalitate pe gustul meu.
Şi am observat că mai toate melodiile pe care le recomand în ultima vreme se regăsesc în playlist-ul radio-ului ăstuia, Radio Guerilla. Auzisem de foarte mult timp de el, dar nu mi s-a părut că ar fi meritat să-l ascult. Acum sunt de o cu totul altă părere. Ce-i drept, Guerilla nu-i pentru toată lumea, în sensul că dacă îţi place hausăreala, o să-l deteşti fiindcă n-ai să auzi nicio melodie din asta.
În schimb, ai să auzi multe trupe româneşti tinere şi cu potenţial, trupe cunoscute, dar nu extra-comerciale, gen Keane sau Muse, precum şi multe trupe tinere din alte părţi. Au câteva campanii în desfăşurare care mi se potrivesc ca o mănuşă, cum ar fi "Româna de România". Aşa obsedată de scrierea corectă cum sunt eu, mă bucur că am auzit de o asemenea campanie.
Ascult de 2 zile numai Radio Guerilla, şi deja am auzit câteva melodii care îmi sună extrem de bine în urechi.







Şi mai sunt multe, dar momentan nu mi le amintesc.
Oricum, pe lângă astea, am două variante live ale unor melodii pe care le iubesc.





În altă ordine de idei, m-am pripit rău de tot să zic de noroc. Cred, până la urmă, că a fost ceva întâmplător. Lucrurile au luat-o pe făgaşul lor normal.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Și mie îmi pare rău că nu am descoperit radio Guerilla până de curând. E radioul suprem, iar melodiile sunt, în mare parte excelente, multe dintre ele sunt, după cum afirmi și tu, printre recomandările date de către tine, pe blog.
Apropo de recomandările de pe blogul tău, ca și statistică, ai oferit aproximativ 160-170 de melodii, dintre care doar circa 5-6 repetându-se. E o mulțime de muzică bună, asta e tot ce pot să zic.
Numai bine!

Andreea spunea...

Wow! Nu credeam că are cineva atâta răbdare încât să facă o asemenea statistică. Mulţumesc muult!
În orice caz, sper doar să merg înainte cu blogul, să nu-mi vină vreo idee creaţă şi să mă opresc.

Annitu spunea...

Bună. Poţi, te rog, să schimbi şi tu link-ul meu de la blogroll ? M-am mutat pe www.annitu.com .