18 septembrie 2011

Multe & mărunte - Partea a III-a.

Nu am mai scris de ceva vreme pentru că am fost prinsă în niște treburi. Hmm. Bine. N-am fost prinsă în nimic, dar nu asta e important acum. Ideea e că de acum 10 zile și până acum s-au întâmplat câteva chestii memorabile, printre care și rezultatul extraordinar înregistrat de echipa locală de fotbal a.k.a. FC. Vaslui. Au făcut treabă bună și nu-mi mai încap în piele de mândrie. Exagerez puțin, da, dar oricum, e un rezultat care dă speranțe (2-2 cu Lazio Roma pentru neștiutori). Merită felicitări și Rapidul cu victoria lui, și Steaua, pentru scorul alb din meciul cu Schalke 04.

În fine, a început școala pentru cei mici (ha ha, ce-mi place să le zic așa, acum că eu sunt puțin mai ”mare” și mă duc la facultate din octombrie...), iar mai-marii județelor au ținut neapărat să fie prezenți pentru încă o rundă de discursuri plictisitoare și din care nu poți extrage nici măcar o fărâmă de sinceritate. Chiar și domn ministru a bifat ”prezent” la un liceu din București. Ah, ce drăguț din partea (dumnea)lui. Să stea în mijlocul elevilor, profesorilor și părinților, luându-și astfel din timpul alocat storsului creierilor în vederea găsirii unor noi reforme pentru învățământul din România. Măcar acum, dacă o reformă dă greș, știm de ce.
Și da, bobocii au pășit mult prea puțin timizi, cu ochelari ”fancy” la ochi, cu frizuri care mai de care mai ”trendy”, cu geantă pe umăr în loc de ghiozdan (la fete) și cu o atitudine de ”I don't give a damn!”. Și dacă ăștia ne sunt bobocii (mă refer la liceu, dar poate nu numai), e clar ce se întâmplă cu ceilalți, ne-bobocii. Ah, ce generații vin din urmă! Mă ia cu tremurici.

Ah, da, că era să uit... De fapt, am tot uitat până acum, dar cred că trebuie să menționez și asta. De câteva săptămâni am început un nou serial. Scrubs (Stagiarii) e numele lui și mi se pare chiar drăguț, pe lângă faptul că e înțesat cu umor și întâmplări din care se poate învăța câte ceva. Serialul are 9 sezoane, așa că îți trebuie mult timp liber ca să le poți urmări pe toate. Dar na, eu spun că merită.

Și pentru că timpul a fost lung, și melodiile sunt multe. Dar o să scurtez puțin lista, ca să mai rămână și pentru alte ocazii. Așadar :

Ron Pope - A drop in the ocean
   
Skylar Grey - Invisible
   
Panic! at the Disco - Let's kill tonight
   
Selah Sue - This World
   

6 comentarii:

ArSeNaL spunea...

N-ai avut timp că vorbeşti muuuuult cu mine. :)) >:D<

Andreea spunea...

Exact, domnule. Exact.
Și da, uuuu-rile alea chiar își au locul acolo. :)) >:d<

Anonim spunea...

Scrie, scrie şi iar, scrie !

Andreea spunea...

Voi scrie, voi scrie și iar, voi scrie! Promit! ;)

Costin spunea...

Scrie când ai chef! Doar atunci ai să scrii articole de calitate. :) Mulţumim pentru muzică ;;)!

Andreea spunea...

Bine punctat, Costin! Mulțumesc pentru aprecieri. :D
Și, ca de fiecare dată, cu mare plăcere!