28 octombrie 2011

O româncă talentată.

Deși petrec destul de mult timp în fața laptopului și la Iași, parcă atunci când ajung acasă se dezlănțuie muzica bună în urechi. Adică se pare că Vasluiul e un izvor mult mai bun de muzică decât Iașul. Drept dovadă, abia azi, acasă fiind, am dat de o tipă foarte talentată, care m-a surprins plăcut și nu mă pot abține din a o arăta și celor ce nu au văzut-o și ascultat-o încă.
Pe Youtube apare sub numele de TheBitterLight, e româncă (Yeeey!) și are vreo 3 coveruri după - culmea - melodii românești. Mă bucur nespus că am găsit-o. Am ascultat-o aproape toată ziua și încă o ascult.





Deci da, pe Youtube sunt o grămadă de români talentați, necunoscuți și de cum o să îi mai găsesc, o să îi și prezint. Nu ratez eu ocazii din astea.
Astea fiind zise, audiție plăcută și cam atât.

9 comentarii:

cLaR spunea...

Vrei sa pun si eu un link cu o romanca talentata?:D

Andreea spunea...

Ăăăă, să mă gândesc. :-?
Nu!!

cLaR spunea...

Și să-i dau și o descriere cum știu eu..și cum știe și ea că e ;;). Ce zici ?

Andreea spunea...

Doar linkul, fără descriere. Ok? :P

cLaR spunea...

"ne-ok" :)))

Unknown spunea...

Trebuie să te felicit. Faci o treabă foarte bună găsindu-i pe toți acești artiști. Nu am idee care e secretul tău, iar altceva în afară de „Jos pălăria” nu mai am ce spune.
Lucia aka TheBitterLight chiar cântă într-un fel deosebit. O voi promova și eu pe blogul proaspăt deschis de mine, fiindcă ar merita să fie descoperită de cineva mai mare, care să facă din talentul ei ceva bun.

Andreea spunea...

Mulțumesc nespus pentru felicitări. Nu știu, tind să cred că muzica bună vine spre mine, iar eu nu fac decât să o constat.
Oricum, mă bucur tare mult că ai să o preiei și tu și sper să audă cineva important de ea.

Lucia-Maria spunea...

Multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase si pentru post si pentru absolut tot!
Oricat mi-ar placea sa cred ca o sa fac ceva cu muzica in Romania...e foarte greu,se cauta altceva..
Dar eu continui cu ce fac si am speranta ca intr-o zi o sa pot sa transmit ce am de transmis de pe o scena mai mare decat balconul meu:))
Multumesc mult inca o data pentru tot!>:D<
Lucia

Andreea spunea...

Într-adevăr, cu muzica e cam greu în România, dar mă bucur că nu te oprești aici. Te-am ascultat zile la rând și abia aștept să mai aud coveruri de-ale tale. :D

Plăcerea e totalmente de partea mea!