6 martie 2009

deja o luna

acum o luna pe vremea asta (2 ore plus - minus) scriam pentru prima data un post pe blog. un moment revolutionar in istoria vietii mele linistite de pana atunci.


deci bloguletul meu mic si verde a implinit o luna. abia o luna, cred ca cea mai productiva luna din 16 ani. asta nu pentru ca pana acum nu as fi facut nimic bun, dar in astea 28 de zile am reusit sa duc un lucru la bun sfarsit, ceea ce in mod obisnuit nu prea fac.

am reusit sa scriu, cu cateva exceptii, in fiecare zi cate ceva. fie despre zilele din viata mea, fie despre hobby-urile mele, fie despre filmele vazute, fie despre ceea ce inseamna nou si frumos pentru mine.
in plus, mi'am petrecut timpul pe care inainte nu il utilizam la ceva folositor, facand lucrul la care credeam dintotdeauna ca nu ma pricep - la scris memorii si alte cele. la exprimarea opiniei mele, pur si simplu.
din ce mi'ati zis voi, nu este chiar asa cum consideram eu. nu am cine stie ce talente, dar macar reusesc sa pun 2-3 fraze una langa alta si sa iasa ceva inteligibil.
si ma bucur ca m'am inselat eu de data asta.

verzuiul asta a trecut prin ceva modificari luna asta, vreo 2-3. cred ca pana la urma, asta e forma finala a lui. mai mult decat atat nu consider ca l'as mai putea schimba.

luna asta a insemnat pentru mine intrarea intr-o perioada in care imaginatia mea este serios pusa la incercare. nu este chiar usor sa scrii cate ceva pe blog in fiecare zi. insa daca iti place sa scrii, devine o obisnuinta si nici nu'ti dai seama cum ai scris deja 2-3 posturi in aceeasi zi.
sper sa ajung si eu la stadiul in care sa ma pot mandri cu multi vizitatori, multe comentarii si multe subiecte super-interesante si de actualitate.

pana atunci vor mai trece luni si voi capata mai multa experienta in domeniul asta.
dar sunt multumita, totusi, ca am primit multe laude si eforturile mele de a face din blogul asta un mod de viata - modul meu de viata - au capatat un sens in ochii vostri.
si de aia va multumesc foarte mult.

ca incheiere, nu promit ca peste o luna voi face iar rezumatul a 30 de zile de bloggerit...
am facut'o de data asta doar pentru a pune punct unei prime luni frumoase din viata mea, petrecuta alaturi de blogul meu mic si verzui.

La Multi Ani si La Multe Posturi >:d<

Un comentariu:

adina spunea...

Adevarat. :)>-