7 februarie 2009

Bedtime Stories - un film care merita vazut

despre filmul asta am auzit multe... dupa vreo 4 tentative esuate de a descarca filmul de pe strong, bedtime stories si'a gasit un loc in calculatorul meu.

dupa ce i'am facut loc printre multele filme pe care le am de luni de zile si pe care nici in ziua de azi nu le'am vazut, saracul a trebuit sa stea la pastrare cam 2-3 saptamani, pana sa ma hotarasc eu sa'l vad.

intre timp la televizor auzeam din ce in ce mai multe lucruri pozitive despre filmul asta si multi mi'au spus ca filmul e foarte bun. acum cateva zile mi'am zis ca ar fi timpul sa'l scot de la naftalina si sa vad si eu daca e chiar atat de bun cum spuneau ceilalti.

de data asta trebuie sa recunosc ca filmul a fost de'a dreptul interesant. si povestea, si interpretarea actorilor, in frunte cu adam sandler, care, apropo, e actorul meu preferat, si cei doi nazdravani care ii fac viata un iad personajului principal prin finalurile basmelor lor.

alaturi de Yes Man, bedtime stories e o comedie foarte tare, pe care trebuie sa o vezi. povestea e captivanta, jocul actorilor e absolut fascinant, adam sandler e exceptional, ca intotdeauna. are tot ce'i trebuie pentru a putea fi numit un film bun. daca inca nu l'ai vazut, eu zic ca ar fi timpul sa o faci ;)

trailer-ul ti'l las mai jos. vizionare placuta.

2 comentarii:

maria spunea...

mi-a placut filmul:D

adina spunea...

acum il iau de la tine:D
sper sa am si eu o parere buna:)