8 februarie 2009

inca o vacanta sfarsita :|

nu stiu de ce, dar mie mi se pare ca vacanta trece nesimtit de repede. e poate ceva de ordin psihologic sau, si mai probabil, se afirma teoria conform careia cand faci ceva ce iti place, timpul trece mult mai repede.

perioada asta de respiro de o saptamana, care cu greu poate fi numita vacanta, nu a facut nicio exceptie. inca din prima seara mi'am stabilit un program negativ. trebuie sa recunosc ca zilele astea am dus un stil de viata foarte rau. ceasul meu biologic s'a intors cu 180 de grade, in sensul ca noptile le pierdeam pe mess si in ultimele zile postand cate ceva pe aici, si ziua mi'o petreceam in mare parte dormind. nu de putine ori se intampla sa spun buna dimineata la ora 2-3 dupa'amiaza.

acum mi se pare hilar, dar inteleg ca de acum incepe scoala si o sa'mi fie extrem de greu sa ma reobisnuiesc cu programul de zi cu zi, cu trezitul devreme, etc.

in fine, trecand peste asta, vacanta asta a fost una destul de plictisitoare. vremea, in genere nu foarte placuta, nu m'a impins de la spate sa ies macar la o plimbare in copou. desi daca as fi vrut, as fi putut sa o fac.. :-j

ca lucruri mai importante facute in vacanta asta nu ma pot lauda cu prea multe. am urmarit cateva filme, am mai citit carti, cea mai interesanta fiind Psycho, pe care o si recomand. cam atat. in rest calculator, calculator si iar calculator. incepe si mie sa mi se para absurd cat de mult timp petrec la aceasta masinarie facuta sa ne distraga atentia de la lucruri mult mai importante. insa dupa cum am mai spus intr'un post anterior, atat timp cat mie, respectiv lui ii face placere (lui ma indoiesc ca poate sa'i provoace vreo placere, e doar o masinarie), sunt libera sa ma autodistrug, intr'un fel.

cam atat despre vacanta asta. bine macar ca am avut o vacanta linistita, in care am putut sa ma destind si sa scap de stress, care la varsta mea, desi nu s'ar parea, e destul de mare.

dar dupa cum spunea o melodie care a devenit un cliseu pe toate posturile de radio si televiziune muzcala,
Just take it easy cause there's no stress
, asa ca eu inchei aici si iti las melodia pe care tocmai am mentionat'o, asta in cazul in care inca nu te'ai plictisit de ea :d



Laurent Wolf - No stress


Remember : Don't stress and smile! Tomorrow could be a lot worse ;)

Un comentariu:

adina spunea...

oricat as incerca nu pot. nu pot sa traiesc fara sa fiu stresata. sunt singura ca cineva ma va ajuta sa depasesc acest moment dar cand nici eu nu stiu.:|
sincer nu ma chinui sa caut dar sunt stresata uneori ca nu voi gasi!