14 februarie 2009

inca un post minunat :))

mare e gradina Domnului... si multi traiesc in ea. inclusiv eu... toti ne identificam de ceilalti printr'un nume ales de parinti.

te poti alege cu un prenume frumos sau cu un prenume deosebit, poate unic. cine stie, poate parintii tai au vazut o telenovela si au fost atrasi de un anumit prenume (asa era eu sa ma aleg cu prenumele de Ema Paula, care sincer, nu mi'ar fi displacut, insa cu altii se intampla mai rau in cazuri de genul asta) sau poate ca ei (parintii) considera ca trebuie sa fii unic in lume si iti dau un prenume deosebit, dupa cum veti vedea mai jos. :d

dintre cele mai amuzante sau ciudate prenume se numara :

1. Semafor - 1 purtator.
2. Justitia - 2 purtatori.
3. Politia - 3 purtatori.
4. Lamaia - 18 purtatori.
5. Ministru - 22 purtatori.
6. Portocala - 65 purtatori.
7. Strugurel - 192 purtatori.

cand citeam numele astea, ma gandeam cum trebuie sa fie momentul in care ii striga mamele la masa: "Semafor, hai mama la masa!" sau "Masa e gata, Justitia!" sau cand se povesteste despre ei : "M'am intalnit astazi cu Justitia." sau "Am vazut'o azi pe Politia." Este intr'adevar ceva ce nu vreau sa traiesc.

nu numai prenume interesante sunt in romania.

am gasit si o serie de nume de familie foarte hilare :)). dintre acestea, crema ar fi : Pipi, Pizdelea, Coi, Pisu, Sfarc si Partan :))

de asemenea, nici Oasenegre, Usainchisa, Boubatran sau Bounegru nu sunt de ignorat.

asta asa, in mare. ca exemple concrete, am cateva imagini foarte sugestive. ;)


desi pare amuzant, ma gandesc si la mintile care au generat aceste nume (in special la prenume ma refer) care, dupa cum spunea cineva, trebuie sa fie intr'un sfert de creier :D

Un comentariu:

adina spunea...

deci am murit dar mi'am revenit=))
acum sunt ok.. peste 2 min canv voi citit iar nu vreau sa mai stiu:|
oricum astea sunt de retinut!
am o prietena POLITIA care tot imi facea observatie cand mergeam cu rolele pe strada8-|