7 februarie 2009

Madame Hooligan

Da... am ales sa vorbesc despre ei pentru ca baietii astia chiar merita.

Este vorba despre noua trupa a bine-cunoscutului solist al fostei trupe Bosquito, Radu Almasan. Omul are o voce foarte buna si dupa ce a parasit trupa care la un moment dat facea furori in Romania, s'a hotarat sa plece in America. Exact, America, taramul tuturor posibilitatilor.

Alaturi de Andrei Cebotari si David Ballon a infiintat o trupa foarte draga mie, Madame Hooligan. Stilul lor e un mix intre Gipsy Music si Rock Alternativ. Nu mai auzisem nimic care sa sune asa pana atunci si poate de aia mi'au placut atat de mult. Ce ma atrage la melodiile lor sunt versurile, de o franchete nemaintalnita de mine, in 16 ani de viata.

Alti copii la varsta mea nu inghit nicidecum stilul de abordare al trupei. Pentru mine insa, e un alt mod de a vizualiza realitatea. Mi se pare absurd sa traiesc intr'un glob de cristal pana la 18 ani, sa fiu protejata de parinti, sa inghit dulcegariile pe care le aud in fiecare zi la televizor. In schimb prefer sa imi pun castile in urechi si sa ascult MHoo.

Unii nu ma inteleg. Inainte de a ma judeca gresit, asculta melodia pe care am atasat'o mai jos. Daca nu'ti place, ramai la muzica ta preferata. Daca iti place, intra pe www.myspace.com/madamehooligan si asculta melodiile lor.

3 comentarii:

maria spunea...

si mie imi plac:D...succes cu blogul>:D<

adina spunea...

chiar imi place despre ei:D
ai blog aa:>
tare>:D<

Andreea spunea...

ms mult de tot... sper sa fac treaba buna cu blogul asta.. ;))